До дня Єднання

16 лютого 2022 Президент України Володимир Зеленський створив особливий день – День Єднання. Головна мета — показати єдність українського народу на тлі ескалації напруги на російсько-українському кордоні, а також згуртувати українців навколо національної ідеї та показати, що українці — це єдиний народ.У всіх містах України День єднання відзначається підняттям та розгортанням державних прапорів, виконанням гімну,…

16 лютого 2022 Президент України Володимир Зеленський створив особливий день – День Єднання. Головна мета — показати єдність українського народу на тлі ескалації напруги на російсько-українському кордоні, а також згуртувати українців навколо національної ідеї та показати, що українці — це єдиний народ.
У всіх містах України День єднання відзначається підняттям та розгортанням державних прапорів, виконанням гімну, патріотичними уроками в школах та тематичними марафонами на українських телеканалах.
Саме тому сьогодні з метою формування самоідентичності на знак єдності усіх українців учні 8 та 9 класу, учителі та вихователі Обласного наукового ліцею розгорнули Державний прапор довжиною у шість метрів та обговорили важливість єднання українського народу в кожному куточку світу.
Перемога #UAразом