Cпільне засідання Вченої та Педагогічної рад й Ради молодих вчених КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж»

25 травня в храмі науки, у вінницькому «Планетарії», відбулось спільне засідання Вченої та Педагогічної рад й Ради молодих вчених КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж», яке було присвячене завершенню Тижня науки «Мудрість і досвід – основні складники науки».Тема педагогічної ради стосувалась шляхів та засобів впровадження медіаосвітніх інновацій у роботі структурних підрозділів коледжу. До участі у заході були…

25 травня в храмі науки, у вінницькому «Планетарії», відбулось спільне засідання Вченої та Педагогічної рад й Ради молодих вчених КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж», яке було присвячене завершенню Тижня науки «Мудрість і досвід – основні складники науки».
Тема педагогічної ради стосувалась шляхів та засобів впровадження медіаосвітніх інновацій у роботі структурних підрозділів коледжу. До участі у заході були запрошені адміністрація, педагоги та випускники коледжу для опрацювання питань і прийнята ґрунтовних рішень щодо реалізації всеукраїнської концепції з медіаосвіти.
По завершенню педагоги насолодились мирним зірковим небом, представленим працівниками Планетарію.
Перегорнута сторінка з життя коледжу – початок нового та вдосконалення традиційного. Ми віримо, що творимо неможливе, адже як сказав Св. Францизск Ассізійський «Почніть робити те, що потрібно, потім те, що можливе: Ви побачите, що Вам під силу неможливе»!