Імідж молодого вченого в сучасному світі на фоні процесів глобалізації

2 березня вперше в стінах коледжу пройшло офлайн-засідання Ради молодих учених у форматі науково-методичного івенту. Тема заходу – “Імідж молодого вченого в сучасному світі на фоні процесів глобалізації”. З вітальних словом звернулася голова Вченої ради коледжу, к. п. н. Марценюк О. Г. Модератором виступила голова Ради молодих учених, к. п. н. Бузенко І. Л. Крім…

2 березня вперше в стінах коледжу пройшло офлайн-засідання Ради молодих учених у форматі науково-методичного івенту. Тема заходу – “Імідж молодого вченого в сучасному світі на фоні процесів глобалізації”.

З вітальних словом звернулася голова Вченої ради коледжу, к. п. н. Марценюк О. Г. Модератором виступила голова Ради молодих учених, к. п. н. Бузенко І. Л.

Крім пані Ірини, з доповідями виступили Барщевська І. В., Шустова Н. Ю., Сорочан А. М. та Белінська Ю. О. Спілкувалися про тренди в наукових публікаціях, формування особистого бренду в цифровому світі, можливості сучасних технологій, зокрема віртуальної дошки Miro та чат-боту, з’ясовували, як побороти страх публічних виступів і пом’якшити вплив на якість нашого життя чужих думок і власних негативних емоцій.

Усі члени Ради й запрошені представники адміністрації на початку зустрічі витягли передбачення на кольоровому аркуші. Ця імпровізація дозволила за кольором сформувати нові творчі групи – кольорові сектори. Звичайно, цей момент спровокував вихід із зони комфорту, але й сприяв активізації креативного мислення. Протягом години учасники створювали асоціативну хмару слів, заповнювали власні шапки профілів в інстаграмі, досліджували чат-бот для вступників і формулювали правила позитивного іміджу.

Заключне слово виголосив в. о. директора коледжу Войцехівський К. Ф. Цитуючи, зауважимо, що Рада молодих учених стала ще одним майданчикком для реалізації творчого потенціалу науково-педагогічних працівників.

Віримо в Перемогу. Дякуємо ЗСУ за можливість торувати шлях української науки й налагоджувати науковому комунікацію заради світлого майбутнього країни.