Намисто добірних ідей досвіду патріотичного наповнення освіти: від вихователя – до вихованця

26.09. 2022 розпочала роботу декада факультету дошкільної освіти та музичного мистецтва спеціальності  012 «Дошкільна освіта» на тему: «Намисто добірних ідей досвіду патріотичного наповнення освіти: від вихователя – ­­­до вихованця».  Привітав майбутніх вихователів та науково – педагогічних працівників  керівник закладу Костянтин Францович Войцехівський, який підкреслив важливість професії вихователя  та наголосив, що в кожному закладі дошкільної освіти області…

26.09. 2022 розпочала роботу декада факультету дошкільної освіти та музичного мистецтва спеціальності  012 «Дошкільна освіта» на тему: «Намисто добірних ідей досвіду патріотичного наповнення освіти: від вихователя – ­­­до вихованця».

 Привітав майбутніх вихователів та науково – педагогічних працівників  керівник закладу Костянтин Францович Войцехівський, який підкреслив важливість професії вихователя  та наголосив, що в кожному закладі дошкільної освіти області працюють наші випускники.

До привітань приєдналась в.о. декана факультету дошкільної освіти та музичного мистецтва Агейкіна-Старченко Т.В., яка і відкрила декаду. Методист коледжу Руда Т. В.  побажала  присутнім мирного освітнього процесу, творчих ідей.

Викладачем Хоміцькою Н. М. була створена картина пам’яті за загиблими під час війни дітьми та вихователями. Всіх вразило диво, що під час фотографування на картині з’явилося полум’я свічки, як символ дитячих душ. Вічна їм пам’ять. Слава Героям України, які забезпечують нам можливість навчатись.

Подяка усім, хто сприяв проведенню заходу.