Навчально-виховний захід “Збереження життя та здоров’я студентів під час навчального процесу в умовах повномасштабної війни в Україні”

З такою назвою було проведено 23 листопада викладачами Греськом О. П. та Рубаном О.В. захід у якому взяли участь представник ДСНС у Вінницькій області Ткач В.С. та заступник начальника відділу нагляду в НПК та СКА Харченко В. В., головний спеціаліст управління держпраці у Вінницькій області Луценко К.М.  Головною метою заходу була забезпечення студентів та викладачів…

З такою назвою було проведено 23 листопада викладачами Греськом О. П. та Рубаном О.В. захід у якому взяли участь представник ДСНС у Вінницькій області Ткач В.С. та заступник начальника відділу нагляду в НПК та СКА Харченко В. В., головний спеціаліст управління держпраці у Вінницькій області Луценко К.М.

 Головною метою заходу була забезпечення студентів та викладачів необхідними  знаннями з цивільної оборони та охорони праці. Провести захід як планувалося, в актовій залі коледжу не вдалося через повітряну тривогу. Організатори зустрічі, порадившись, вирішили провести захід в іншому форматі. Для студентів і викладачів коледжу в тимчасовому укритті, проведено інструктажі з охорони праці(Харченко В.В.), безпеки та торгівлі людьми (Луценко К.М.), безпеку здобувачів освіти під час повітряної тривоги (Гресько О.П.)

Захід пройшов теплій і дружні атмосфері.

 Гресько О.П.

Керівник підрозділу охорони праці та працевлаштування.