Найбільш очікуваний український анімаційний мультфільм «Мавка. Лісова пісня»

Найбільш очікуваний український анімаційний мультфільм «Мавка. Лісова пісня», що вийшов у кіно 2 березня, побив усі рекорди переглядів.

Фільм описує стосунки духів лісу та людей. Головна героїня з числа лісових жителів – це добра і наївна Мавка, що пробуджується навесні, аби розбудити решту духів. Музикант Лукаш вирушає до таємничого та забороненого лісу, щоб знайти дерево життя за пропозицією жорстокої Килини. Насправді ж Килина хоче скористатися живильною силою дерева для отримання вічної молодості. Мавка захоплюється музичним талантом Лукаша і між ними виникають почуття.

 Мультфільм актуалізує споконвічні цінності любові, добра, справедливості, єдності людини з природою, миру та самопожертви. Будучи щедро та майстерно наповненим національним колоритом, перегукуючись із подіями сьогодення, мультфільм демонструє, що добро зрештою перемагає, а кожен отримує те, на що заслуговує, чого прагне.

27 березня студенти 12-Ш групи спільно з куратором Кузьминською Д.М., переглянувши неперевершений витвір українського кінематографу, культурно збагатилися, отримали незабутні враження, приємні естетичні переживання та ще більше сповнилися вірою у переможне, світле майбутнє нашої держави. Дякуємо Збройним Силам України за можливість реалізації змістовного студентського дозвілля!