Про інтерактивну зустріч «Шевченкіана»

Традиційно в березні місяці українці вшановують пам’ять видатного Кобзаря, патріота України, національного генія і пророка, духовного батька українства Т. Г. Шевченка.9 березня минає 210 років від дня його народження, тому з нагоди цієї значущої дати для студентів 11 ІМ та 12 ІМ груп філологічного факультету викладачем кафедри української філології Романухою Ю. В. організована інтерактивна зустріч…

Традиційно в березні місяці українці вшановують пам’ять видатного Кобзаря, патріота України, національного генія і пророка, духовного батька українства Т. Г. Шевченка.
9 березня минає 210 років від дня його народження, тому з нагоди цієї значущої дати для студентів 11 ІМ та 12 ІМ груп філологічного факультету викладачем кафедри української філології Романухою Ю. В. організована інтерактивна зустріч «Шевченкіана».
Пригадавши творчий шлях митця, попрацювавши у творчій колаборації, позмагавшись у тест-грі, присутні на заході ще раз переконалися, що вся творчість Великого Кобзаря – геніальної людини, громадського діяча, поета, драматурга, прозаїка, художника й гравера всією суттю спрямована в майбутнє – наше сьогодення.
Яскравим доповненням зустрічі була виставка «Шевченко – наш старший сучасник», організована креативним бібліотекарем коледжу Конічек Т. Ю.