Похід у планетарій

23 березня 2023 року в рамках декади кафедри науково-природничих та математичних дисциплін студенти відвідали Вінницький планетарій

Хотів би я знати, навіщо зірки світяться. Напевно, для того, щоб рано чи пізно кожен міг знову відшукати свою. Ніколи не треба слухати, що говорять квіти. Треба просто дивитися на них і дихати їхнім ароматом.

Антуан де Сент-Екзюпері «Маленький принц»

23 березня 2023 року, незадовго після дня весняного рівнодення, в рамках декади кафедри науково-природничих та математичних дисциплін студенти 12-Ш групи спільно з завідуючою даної кафедри доктором пед. наук, професором Мисліцькою Н.А., куратором Кузьминською Д.М., викладачем фізики та астрономії Кузьминським О.В. у дружній компанії 11-Е групи та їхнім куратором Волкодав Т.А. відвідали Вінницький планетарій.

Під час невеличкої космічної мандрівки першокурсники більше дізнаються про дослідження людьми зоряного неба та зміну їхнього уявлення про Землю й інші планети Сонячної системи, розширили власну наукову картину світу, помріяли та отримали наснагу й надалі пізнавати нове та незвідане.