Зональні змагання обласної Спартакіади серед студентів закладів вищої та передвищої освіти

Сьогодні, в день народження Тараса Шевченка, мали за честь гостинно приймати в КЗВО “Вінницький гуманітарно-педагогічноний коледж” зональні змагання обласної Спартакіади серед студентів закладів вищої та передвищої освіти (коледжі, технікуми) з мініфутболу (козаки). Перед початком змагань згадали слова українського пророка та подякували нашим Воїнам-захисникам за можливість зміцнювати морально та фізично молоде покоління українців, вшанували загиблих Героїв.…

Сьогодні, в день народження Тараса Шевченка, мали за честь гостинно приймати в КЗВО “Вінницький гуманітарно-педагогічноний коледж” зональні змагання обласної Спартакіади серед студентів закладів вищої та передвищої освіти (коледжі, технікуми) з мініфутболу (козаки).

Перед початком змагань згадали слова українського пророка та подякували нашим Воїнам-захисникам за можливість зміцнювати морально та фізично молоде покоління українців, вшанували загиблих Героїв. Тішив серце й душу акапельний загальний спів нашого Державного Гімну України.

Слава Україні – Героям Слава!