День Збройних Сил України

День Збройних Сил України – це мужності й геройства свято. І ми вклоняємося тим, хто літ тому назад багато, І тим, хто нині з автоматом, нам спокій береже! 06 грудня 2022р. відбулася година звитяги та пам’яті з нагоди Дня Збройних Сил України. Студенти факультету педагогіки та фінансово-економічної діяльності 11-Ш групи спільно з куратором Латушою Наталією…

День Збройних Сил України – це мужності й геройства свято.

І ми вклоняємося тим, хто літ тому назад багато,

І тим, хто нині з автоматом, нам спокій береже!

06 грудня 2022р. відбулася година звитяги та пам’яті з нагоди Дня Збройних Сил України. Студенти факультету педагогіки та фінансово-економічної діяльності 11-Ш групи спільно з куратором Латушою Наталією Василівною підготували та провели даний захід. Година звитяги та пам’яті проведена на високому рівні, пройшла у щирій, доброзичливій та хвилюючій атмосфері. Присутні мали змогу ознайомитися з історією виникнення українського війська, і оскільки боротьба за незалежність України продовжується, а наша армія мужніє, удосконалюється і ми впевнені, що переможе!

Слова «Слава Україні! Героям слава!» перестали бути просто вітанням. Це вже висловлення шани найкращим, тим, які у найважливіший момент не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини, це є свідченням справжнього героїзму. Ми пишаємося тим, що серед захисників є наші студенти, випускники, рідні наших працівників, але, на превеликий жаль, є непоправні втрати серед нашої студентської родини. У ході проведення заходу було згадано студентів КЗВО «ВГПК», які загинули за нашу свободу і назавжди залишаться Героями-захисниками в серці та пам’яті кожного з нас.

Ми вдячні всім Захисникам України за мужність, силу, витривалість, патріотизм. За те, що вони ціною свого здоров’я та життя боронять кордони України та захищають її інтереси, твердо тримають позиції та відбивають напади ворогів, щоб ми могли жити в затишних оселях та працювати.

«Слава Україні! Героям слава!»