Вечір української музики «Музика єднає нас»

Музика займає велике місце у житті кожного з нас, починаючи з раннього дитинства. А особливо в наш важкий воєнний час українська музика об’єднує наші серця, що співзвучно з назвою заходу-концерту «Музика єднає нас», який відбувся 15 березня 2023 року в КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж» на факультеті дошкільної освіти та музичного мистецтва.Усі присутні мали змогу послухати…

Музика займає велике місце у житті кожного з нас, починаючи з раннього дитинства. А особливо в наш важкий воєнний час українська музика об’єднує наші серця, що співзвучно з назвою заходу-концерту «Музика єднає нас», який відбувся 15 березня 2023 року в КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж» на факультеті дошкільної освіти та музичного мистецтва.
Усі присутні мали змогу послухати українські народні пісні, твори відомих українських композиторів у виконанні викладачів та студентів факультету.

Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв, які віддали життя, захищаючи рідну Україну. Завдячуючи їм, ми зараз маємо змогу долучати молодь до невичерпної скарбниці творчості українського народу.
На завершення директор коледжу Костянтин Войцехівський відзначив високий рівень підготовки і проведення заходу, подякував організаторам Наталії Демко, Марині Зінько, Євгенії Калашнюк та всім учасникам за креативність, актуальність, вдалий добір репертуару.

Організатори в свою чергу висловили щиру вдячність усім викладачам і студентам за допомогу і участь у заході, заступникам директора – Оксані Когутюк, Світлані Турлюк та деканові факультету Тетяні Агейкіній-Старченко за підтримку творчих ініціатив та популяризацію української музики, а також усім слухачам, присутнім у залі.

ФОТОГАЛЕРЕЯ ЗАХОДУ