Вечірка для Шевченка

Кажуть, Тарас Григорович полюбляв світські заходи. Дозволимо собі пофантазувати, що в день народження Великий Кобзар точно не відмовився б від маленької вечірки. Незважаючи на тривоги, у день народження Шевченка студенти 11-Д та 12-ІМ груп разом з викладачем кафедри української філології Клочко Т. В. відвідали МЦ “Квадрат”. Хотілося в цей день говорити про Шевченка, цитувати його…

Кажуть, Тарас Григорович полюбляв світські заходи. Дозволимо собі пофантазувати, що в день народження Великий Кобзар точно не відмовився б від маленької вечірки.

Незважаючи на тривоги, у день народження Шевченка студенти 11-Д та 12-ІМ груп разом з викладачем кафедри української філології Клочко Т. В. відвідали МЦ “Квадрат”.

Хотілося в цей день говорити про Шевченка, цитувати його рядки, зазирати в маловідомі сторінки його життя, розгледіти не лише українського генія, пророка, художника й поета, а й людину, яка створила себе самотужки, попри всі несприятливі обставини.

Доброзичливий та вільний формат заходу “Шевченківські вечорниці” сприяв цьому – і нам вдалося наблизитися до Тараса душею.
Добре пам’ятаємо твої рядки, Тарасе, та чуємо тебе крізь століття.