Засідання Вченої ради коледжу

15 грудня пройшло чергове засідання Вченої ради коледжу. Зі вступним словом звернулася голова ради Марценюк О. Г., яка оголосила порядок денний і керувала черговістю доповідей, зачитували проєкт ухвали. Заслухали питання щодо вимог до наукового професійного мовлення (доповідач – Бабій А. П.), затвердження та рекомендації до друку методичних розробок та посібників педагогічних та науково-педагогічних працівників (доповідач…

15 грудня пройшло чергове засідання Вченої ради коледжу.

Зі вступним словом звернулася голова ради Марценюк О. Г., яка оголосила порядок денний і керувала черговістю доповідей, зачитували проєкт ухвали.

Заслухали питання щодо вимог до наукового професійного мовлення (доповідач – Бабій А. П.), затвердження та рекомендації до друку методичних розробок та посібників педагогічних та науково-педагогічних працівників (доповідач – Руда Т. В.). Присутні отримали вибірку типових помилок і мали можливість попрацювати з кросвордом, який дозволяє запам’ятати основні вимоги до методичних розробок.

Обговорювали стан та якість дотримання учасниками освітнього процесу норм академічної доброчесності (доповідач – Іскра С. І.). Особливу увагу звернули на проблеми плагіату. Кузьминський О. В. назвав заходи щодо усунення випадків академічної недоброчесності в наукових роботах студентів і викладачів.

Про адаптацію здобувачів нового прийому та соціальний паспорт здобувачів освіти коледжу розповіли Павлюк Л. П. та Сорочан М. П. Затвердили перелік вибіркових дисциплін за навчальними планами підготовки за освітнім ступенем “бакалавра” на 2023/2024 н.р. Узгодили процедуру обрання вибіркових дисциплін здобувачам  вищої освіти із використанням гугл-форми.

Когутюк О. В. ознайомила членів ради з особливостями організації навчального процесу в ІІ семестрі, наголосила на посиленні протиепідеміологічних заходів і розповіла про можливі варіанти проведення ЗНО/НМТ у 2023 році.

Заключне слово виголосив директор навчального закладу Войцехівський К. Ф. Він підбив підсумки роботи закладу протягом І семестру 2022/2023 н.р.