«Журналістика. Як змінилась в умовах війни?»

15 березня у МЦ “Квадрат” пройшов тренінг “Журналістика. Як змінилась в умовах війни?”, активними учасниками якого стали представники студентського самоврядування коледжу й керівник гуртка “Медіашкола #тижжурналіст” Сорочан А. М. Організатори заходу – пресцентр Студентської ради Вінниччини. Запрошені спікери Юлія Андріянова та Олександр Ляшко – журналісти-практики, люди з багатим життєвим досвідом і вмінням працювати з широкою…

15 березня у МЦ “Квадрат” пройшов тренінг “Журналістика. Як змінилась в умовах війни?”, активними учасниками якого стали представники студентського самоврядування коледжу й керівник гуртка “Медіашкола #тижжурналіст” Сорочан А. М.

Організатори заходу – пресцентр Студентської ради Вінниччини. Запрошені спікери Юлія Андріянова та Олександр Ляшко – журналісти-практики, люди з багатим життєвим досвідом і вмінням працювати з широкою аудиторією.

Година минула швидко й максимально інформативно. Головний меседж виразимо словами пана Олександра: головне, щоб ми “мотивувалися. Не забували жити. АЛЕ не забували, що живемо у війні”.

Журналістика сьогодні – це рупор думок. І кожен користувач соцмереж може силою свого голосу, думки, написаного слова вплинути на хід подій, пришвидшити українську Перемогу.