День відкритих дверей на факультеті педагогіки та фінансово-економічної діяльності

На факультеті педагогіки та фінансово-економічної діяльності стартували дні відкритих дверей – 2023.На он-лайн-зустрічі майбутні абітурієнти, їх батьки, гості зустрілися з директором коледжу Войцехівським К. Ф., заступником директора коледжу з навчальної роботи Когутюк О. В., деканом факультету Майданик О. В., секретарем приймальної комісії Белінською Ю. О., викладачами та студентами. Усі присутні мали можливість ознайомитсь з традиціями…

На факультеті педагогіки та фінансово-економічної діяльності стартували дні відкритих дверей – 2023.
На он-лайн-зустрічі майбутні абітурієнти, їх батьки, гості зустрілися з директором коледжу Войцехівським К. Ф., заступником директора коледжу з навчальної роботи Когутюк О. В., деканом факультету Майданик О. В., секретарем приймальної комісії Белінською Ю. О., викладачами та студентами.

Усі присутні мали можливість ознайомитсь з традиціями факультету, спеціальностями, до яких він готує, умовами навчання, організацією дозвілля студентів, їх творчими проєктами. Майбутні абітурієнти, їх батьки, гості отримали інформацю про правилами вступу, відповіді на питання, які їх турбували.