ГО «Інноваційні соціальні рішення»

8 лютого заступник декана факультету дошкільної освіти та музичного мистецтва Федчишина Т. Л. організувала захід, який підготовлено у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Великої Британії. Думки, погляди та рекомендації, викладені у цій події стануть у нагоді здобувачам вищої освіти 41-Д та 42-Д. Працювали з учасниками: Ірина Кілимник, координаторка «Інформаційно-просвітницького…

8 лютого заступник декана факультету дошкільної освіти та музичного мистецтва Федчишина Т. Л. організувала захід, який підготовлено у межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки уряду Великої Британії. Думки, погляди та рекомендації, викладені у цій події стануть у нагоді здобувачам вищої освіти 41-Д та 42-Д.

Працювали з учасниками:

Ірина Кілимник, координаторка «Інформаційно-просвітницького проєкту» по запобіганн домашньому насильству «Знаю. Залучаю. Впливаю.»

Анатолій Брунь, практичний психолог з 17-річним стажем роботи, психотерапевт та спеціаліст по роботі з дітьми, підлітками та сім’ями.