Батьківські збори

17 вересня в Вінницькому гуманітарно-педагогічному коледжі проведено збори батьків студентів 31-Д групи. Куратор Галущенко Валентина Григорівна провела бесіду, щодо ситуації в нашій країні, як в коледжі організовано безпечне освітнє середовище, впорядковано зручне укриття. В коледжі ухвалено рішення щодо організації освітнього процесу у змішаному форматі, що дає можливість забезпечити якісну освіту. Було проаналізовано куратором навчання студентів…

17 вересня в Вінницькому гуманітарно-педагогічному коледжі проведено збори батьків студентів 31-Д групи. Куратор Галущенко Валентина Григорівна провела бесіду, щодо ситуації в нашій країні, як в коледжі організовано безпечне освітнє середовище, впорядковано зручне укриття.

В коледжі ухвалено рішення щодо організації освітнього процесу у змішаному форматі, що дає можливість забезпечити якісну освіту. Було проаналізовано куратором навчання студентів групи в минулому семестрі.

З особливостями майбутнього навчання виступила декан факультету Агейкіна-Старченко Т.В. Про чіткі процедури реагування у надзвичайних ситуаціях в учбовому закладі розповіла замісник директора по виховній роботі Турлюк Світлана Вікторівна.