“Буквар” як інструментарій компетентнісно орієнтованого навчання грамоти молодших школярів в умовах Нової української школи: шляхи ефективного впровадження”

20 лютого 2023 р. викладачі кафедри української філології (к.ф.н. Скрипник Н. І., Турлюк С. В., Хоміцька Г. В., Омелянчик Т. Г.) та студенти освітнього ступеня «Бакалавр», були учасниками презентації підручника для 1 класу. Тема: “Буквар” як інструментарій компетентнісно орієнтованого навчання грамоти молодших школярів в умовах Нової української школи: шляхи ефективного впровадження” Автори: Чабайовська М. І. (Київський національний…

20 лютого 2023 р. викладачі кафедри української філології (к.ф.н. Скрипник Н. І., Турлюк С. В., Хоміцька Г. В., Омелянчик Т. Г.) та студенти освітнього ступеня «Бакалавр», були учасниками презентації підручника для 1 класу. Тема: “Буквар” як інструментарій компетентнісно орієнтованого навчання грамоти молодших школярів в умовах Нової української школи: шляхи ефективного впровадження” Автори: Чабайовська М. І. (Київський національний університет М.П. Драгоманова), Омельченко Н. М., Кожушко С. М. Нас приємно тішить, що авторський колектив об’єднав і знаних науковців, і вчителів, і студентів. Усі учасники зустрічі познайомилися з сучасним шкільним підручником для здобувачів початкової освіти, з новими методами та підходами, з різними видами вправ,  цікавими завданнями та дидактичними іграми для вдосконалення читацьких, мовленнєвих і письмових навичок.