ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

У суботу, 20 травня, ми радо вітали майбутніх вступників у стінах нашого навчального закладу. У межах Дня відкритих дверей вступники та їхні батьки познайомилися з адміністрацією закладу. Зі вступним словом до присутніх звернувся Войцехівський К. Ф., директор коледжу. Про особливості вступної кампанії 2023 року розповіла Белінська Ю. О., відповідальний секретар. Павлюк Л. П., завідувач підготочих…

У суботу, 20 травня, ми радо вітали майбутніх вступників у стінах нашого навчального закладу.

У межах Дня відкритих дверей вступники та їхні батьки познайомилися з адміністрацією закладу. Зі вступним словом до присутніх звернувся Войцехівський К. Ф., директор коледжу. Про особливості вступної кампанії 2023 року розповіла Белінська Ю. О., відповідальний секретар. Павлюк Л. П., завідувач підготочих курсів, надала вичерпну інформацію щодо організації та проведення курсів.

Художніми номерами вражали студенти та викладачі нашого коледжу. Вихованці студії естрадного співу “АРТНОВА”, лауреати І ступеню багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів, закликали зал до мотивації композицією “Молодь змінює світ” (художній керівник – Наталя Балинська).

Викладач закладу Назарій Давидовський з композицією “Я без пісні – не я” власним прикладом продемонстрував рівень професійної майстерності наших педагогів.

Фінальним акордом святкової частини стала неймовірна акробатична композиція майстрів спорту, багаторазових чемпіонів та призерів різноманітних міжнародних та всеукраїнських змагань Ангеліни Чернявської та Рузанни Вечерук.

Після завершення офіційної частини вступники з батьками мали можливість ближче поспілкуватися з деканами факультетів.

Щиро дякую усім, хто долучився до організації та проведення цього заходу!!!