Урочисте відкриття вже традиційного для нашого закладу освіти Тижня науки

15 травня відбулося урочисте відкриття вже традиційного для нашого закладу освіти Тижня науки. Церемонія проходила в кінотеатрі “Родина”. З вітальним словом до присутніх звернулися директор КЗВО “Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж” Войцехівський К. Ф. та голова Вченої ради Марценюк О. Г., яка зауважила, що традицію святкування Тижня науки запропонувала й продовжує реалізовувати провідний методист коледжу Руда Т.…

15 травня відбулося урочисте відкриття вже традиційного для нашого закладу освіти Тижня науки.

Церемонія проходила в кінотеатрі “Родина”. З вітальним словом до присутніх звернулися директор КЗВО “Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж” Войцехівський К. Ф. та голова Вченої ради Марценюк О. Г., яка зауважила, що традицію святкування Тижня науки запропонувала й продовжує реалізовувати провідний методист коледжу Руда Т. В.

В офіційній частині заходу відбулося нагородження почесними грамотами. Відзнаку за сумлінну професійну ділятність, потужний потенціал педагогічної творчості, готовність до застосування нового в освітньому процесі та за результатами фахової атестації отримали Городецька В. Й., Рокіцька І. А., Балинська Н. П., Бакалова Н. А., Осадчук А. С., Плотицька Ю. П., Медведєв Р .П., Демкова В. О., Мазур Т. А., Бережанська О. Ю. Пишаємося колегами й дякуємо за невтомну працю та старання.

Неофіційна частина відкриття супроводжувалася переглядом розважального фільму “Кохати знову” – романтична історія, яка вчить вірити, кохати, приймати втрати й вчитися знову жити, але без дорогих серцю людей. Влучна метафора до українських реалій: щодня кожен з нас, переглядаючи стрічку новин, помирає морально, але мусить продовжувати жити й працювати заради тих, кого немає, заради майбутнього, заради незалежної України, заради Перемоги.