Лекція-зустріч з юрисконсультом коледжу Плотицькою Юлією Петрівною

У рамках тижня правових знань та історії в Обласному науковому ліцеї-інтернаті було проведено лекцію-зустріч з юрисконсультом коледжу Плотицькою Юлією Петрівною, де було обговорено питання порушення прав дитини під час воєнного стану, актуальність законодавства щодо забезпечення прав дитини та людини. Учні прийняли активну участь у практичній частині зустрічі, задавали та відповідали на запитання, вчилися захищати свої…

У рамках тижня правових знань та історії в Обласному науковому ліцеї-інтернаті було проведено лекцію-зустріч з юрисконсультом коледжу Плотицькою Юлією Петрівною, де було обговорено питання порушення прав дитини під час воєнного стану, актуальність законодавства щодо забезпечення прав дитини та людини. Учні прийняли активну участь у практичній частині зустрічі, задавали та відповідали на запитання, вчилися захищати свої права.
Також було згадано про обов’язки дитини: дотримуватись правил моральної поведінки, прийнятих у суспільстві; намагатись не створювати ситуацій, які призводять до порушення закону.
Зустріч пройшла у дружньому колі спілкування з учнями 8,9,10 класів, вихователями та заступником директора ліцею-інтернату.