Про розширене засідання Вченої ради коледжу та кураторів

Незвичне але дуже цікаве розширене засідання Вченої ради коледжу та кураторів відбулося 14 березня у стінах Вінницького академічного обласного театру ляльок. Уже традиційно засідання відкрила голова ради, к.пед.н., доц. Олена Марценюк.  В  День українського добровольця, зі словами вдячності, запропонувала  вшанувати мужність та героїзм українців, які боронять нашу землю. Продовжив мову директор коледжу Костянтин Францович, який…

Незвичне але дуже цікаве розширене засідання Вченої ради коледжу та кураторів відбулося 14 березня у стінах Вінницького академічного обласного театру ляльок.

Уже традиційно засідання відкрила голова ради, к.пед.н., доц. Олена Марценюк.  В  День українського добровольця, зі словами вдячності, запропонувала  вшанувати мужність та героїзм українців, які боронять нашу землю.

Продовжив мову директор коледжу Костянтин Францович, який подякував за гостинність працівників театру, побажав їм подальшої продуктивної праці та нагородив почесною грамотою.

Із вітальним словом до гостей звернулася директорка театру Тетяна Побережна. Своєю промовою вона зацікавила загадковим світом лялькового театру. І це не дивно….Адже уже із самого холу ми потрапили ніби до іншого світу — з гамірливої вулиці до спокійного, таємничого світу героїв, емоцій, дій. Та це був лише початок…

Ми мали унікальну можливість побачити прем’єру вистави «Мій дім». Надзвичайно чутливий витвір мистецтва із  майстерною грою акторів, який залишився у наших серцях.  Усе виглядало настільки правдиво та захопливо!

Щиро вдячні колективу Вінницького академічного обласного театру ляльок за можливість опинитися «за лаштунками» та ознайомитися ближче із усіма видами представлених нам ляльок, роботою й «таємницями» чарівного світу.

          Театр ляльок – чудове  місце, яке спроможне надихати та дарувати нові емоції. Сподіваємося на повернення до дивного й загадкового світу.