ІV Міжнародна викладацько-студентська науково-практична конференція «Актуальні питання сучасної педагогіки: творчість, майстерність, професіоналізм»

17 березня 2023 р. канд. філол. наук, завідувач кафедри української філології Надія Іванівна Скрипник та студенти КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж» взяли участь у ІV Міжнародній викладацько-студентській науково-практичній конференції «Актуальні питання сучасної педагогіки: творчість, майстерність, професіоналізм», яка відбулася в Обласному коледжі “Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А.С. Макаренка” і зібрала на одному майданчику викладачів, студентів та науковців…

17 березня 2023 р. канд. філол. наук, завідувач кафедри української філології Надія Іванівна Скрипник та студенти КЗВО «Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж» взяли участь у ІV Міжнародній викладацько-студентській науково-практичній конференції «Актуальні питання сучасної педагогіки: творчість, майстерність, професіоналізм», яка відбулася в Обласному коледжі “Кременчуцька гуманітарно-технологічна академія імені А.С. Макаренка” і зібрала на одному майданчику викладачів, студентів та науковців не тільки з багатьох регіонів України, а й з Польщі, Литви, Азербайджану.