СЕМІНАР, ВЕРНІСАЖ ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ

20 березня у «Вінницькому гуманітарно-педагогічному коледжі» відбувся СЕМІНАР, ВЕРНІСАЖ ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ « Від творчого педагога до творчого здобувача освіти» .У цікавій та невимушеній атмосфері модератори заходу зацікавили учасників та висвітили тему заходу.Метою зустрічі було визначити складники творчості педагога , акцентувати увагу на елементах педагогічної майстерності, створити креативне середовище, яке спонукатиме до проявів творчого мислення.Розпочала семінар…

20 березня у «Вінницькому гуманітарно-педагогічному коледжі» відбувся СЕМІНАР, ВЕРНІСАЖ ПЕДАГОГІЧНИХ ІДЕЙ « Від творчого педагога до творчого здобувача освіти» .
У цікавій та невимушеній атмосфері модератори заходу зацікавили учасників та висвітили тему заходу.
Метою зустрічі було визначити складники творчості педагога , акцентувати увагу на елементах педагогічної майстерності, створити креативне середовище, яке спонукатиме до проявів творчого мислення.
Розпочала семінар методист коледжу Тетяна Руда, яка привітала учасників заходу, налаштувала усіх на продуктивну співпрацю та розповіла про методичну роботу, як мотиватор розвитку майстерності та професійного успіху педагога в освітньому просторі. Родзинкою виступу стали цікаві інтерактивні ігри, які були запропоновані колегам.
Продовжила виступ представник кафедри суспільно-гуманітарних наук, спеціаліст вищої категорії Анна Стасенко. Вона розповіла про освітнє середовище, як чинник формування життєпростору.
Доктор філософії, завідувач кафедри теорії , фахових методик та технологій дошкільної освіти Любов Токар ознайомила із авторською інтерактивною педагогічною грою «Неокухня в дошкільній освіті».
Про роль навчально-дослідницького середовища у підготовці майбутніх вчителів музичного мистецтва доповіла кандидат мистецтвознавства, завідувач кафедри теорії та методики музичного виховання Світлана Іскра.
Кандидат педагогічних наук, декан факультету дошкільної освіти та музичного мистецтва Тетяна Агейкіна-Старченко ознайомила із твором «Бабак» (Музика Людвіг ван Бетхвен, слова Йоганн Вольфганг фон Гете, український переклад Максим Рильський). Учасники семінару мали можливість почути твір трьома мовами та навіть взяти участь у хорі , який відтворив слова мовою оригіналу «…Avec que la marmotte…»
Завершив семінар директор коледжу Войцехівський Костянтин Францович, який підвів підсумки, подякував за приємну атмосферу, активність, креативність та високий рівень підготовки учасників, а зокрема модераторів заходу. Нагородив відзнаками активних діячів.
Проведений захід ще раз підтверджує професійну компетентність педагогів, їхню майстерність та відданість своїй справі! Дякуємо за Вашу працю, творчий підхід та бажання запалювати іскорки цікавості у очах здобувачів освіти!!!